Tjanstevillkor

INFORMATION OM OSS:

Företagets fullständiga namn: KLW Sp. z o.o.

41А/8  Kielecka -gatan

02-530, Mazowieckie Voivodship, Warszawa

Polen

NIP: 9223057591

Tel: +48 22 209 89 86

e-mail: [email protected]

Bankuppgifter:

PKO Bank Polski S.A.

 PL05 1020 5356 0000 1802 0224 8557

SWIFT: BPKOPLPW

Registrering/registreringsmyndighet:

district court of lublin-east in lublin with its seat in swidnik, vi business division of the national court register:

KRS 0000719719

REGON 369528293

VAT ID: PL9223057591

Nedan hittar du information som beskriver villkoren under vilka vi tillhandahåller våra produkter och tjänster. Genom att köpa någon av produkterna på uwalls.se eller använda vår sida samtycker du till att vara bunden av dessa villkor.

För att kontakta oss, maila oss på [email protected]

__________________________________________

ALLMÄN INFORMATION:

Dessa villkor bekräftar de juridiska villkoren (Villkoren) under vilka vi kommer att sälja den eller de produkter som anges på vår webbplats (webbplats).

Vår integritetspolicy, webbplatsens användarvillkor, frakt- och betalningsinformation och cookiepolicy är en del av dessa villkor och, i tillämpliga fall, hyperlänkar till denna information anges i dessa villkor.

Dessa villkor gäller för alla avtal mellan oss om försäljning av produkter (avtal). Läs dem noggrant och se till att du förstår dem innan du gör en beställning. Du bör också skriva ut en kopia av dessa villkor för framtida referens.

KLW Sp. Zoo. har en hemsida, uwalls.se, som erbjuder skräddarsydda fototapeter. KLW Sp. Zoo. är som ägare och administratör av webbplatsen även part till alla juridiska personer och individer som använder webbplatsen uwalls.se eller köper produkter som presenteras på webbplatsen.

Kunden är en juridisk person eller en individ som använder webbplatsen eller gör köp på den.

Kunden förbinder sig att ange fullständig och tillförlitlig information i beställningsformuläret (namn, adress etc.). Vid tillhandahållande av felaktiga uppgifter är kunden ansvarig för den skada som orsakats.

Vi förbehåller oss rätten:

● att göra ändringar på webbplatsen eller ta bort den (tillfälligt eller permanent) utan föregående meddelande

● att när som helst ändra dessa användarvillkor. Alla ändringar som görs träder i kraft från publiceringsdatumet (anges längst ner på denna sida). Det är kundens ansvar att se till att de läser den senaste versionen varje gång de använder webbplatsen.

____________________________________________

ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN:

Din rätt att få tillgång till och använda våra webbplatser styrs av våra användarvillkor för webbplatsen.

____________________________________________

HUR VI ANVÄNDER DIN PERSONLIGA INFORMATION:

Vi kommer endast att använda din personliga information i enlighet med vår integritetspolicy. Läs denna policy noggrant och se till att du förstår den.

____________________________________________

HUR AVTALET SLUTAS MELLAN OSS:

Vår kassaprocess gör att eventuella fel kan korrigeras när som helst. Ta dig tid att läsa och granska din beställning vid varje steg i beställningsprocessen för att undvika eventuella fel.

När du har lagt en beställning kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den (orderbekräftelse). Detta betyder dock inte att din beställning har accepterats av oss, eftersom bekräftelsen kommer automatiskt.

Vårt godkännande av din beställning sker automatiskt från det datum vi levererar produkten till dig eller 7 dagar efter det datum då vi skickade orderbekräftelsen via e-post. Kontraktet mellan oss kommer endast att bildas vid denna tidpunkt.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa eller annullera en beställning om vi misstänker att du köper produkter för återförsäljning för dina egna kommersiella ändamål på ett sätt som, efter eget gottfinnande, kan vara skadligt för vårt varumärke, kunderbjudande eller verksamhet.

____________________________________________

HUR MAN BETALAR:

Du kan betala för produkter beställda på vår webbplats med ett betal- eller kreditkort eller PayPal.

Betalning för produkterna (inklusive fraktkostnader) kommer att debiteras ditt betalkort (eller PayPal-konto, om tillämpligt) när du gör din beställning. Detta betyder inte att din beställning har accepterats och om din beställning av någon anledning inte accepteras eller om vi inte kan leverera de produkter du har beställt, kommer en full återbetalning att utfärdas.

Om du betalar för produkter med PayPal, för att verifiera din identitet och säkerställa att ditt PayPal-konto inte används utan ditt samtycke, kommer vi att kontrollera ditt namn, din adress och annan personlig information som du lämnat under beställningsprocessen mot den relevanta tredje- partidatabaser. Genom att använda PayPal som din betalningsmetod samtycker du till dessa kontroller och bekräftar att PayPal-kontot du använder är ditt. Alla PayPal-betalningar är föremål för PayPal-auktorisering.

____________________________________________

PRODUKTPRISER:

Priset på produkter som anges i produktkorten på webbplatsen är priset för 1 kvadratmeter med det mest populära materialet på vår webbplats.

Det slutliga priset för din produkt beräknas baserat på beställningens område, det valda materialet, samt ytterligare alternativ som Användaren har valt när du ställer in beställningen.

Vi kontrollerar vanligtvis produktpriser vid mottagandet av en beställning, och om vi hittar ett fel i priset på de produkter du har beställt kommer vi att kontakta dig för att ge dig möjlighet att fortsätta köpa produkten till rätt pris eller annullera din beställning . Vi kommer inte att behandla din beställning förrän vi har fått ditt svar. Om vi inte kan kontakta dig med hjälp av de kontaktuppgifter du har angett under beställningsprocessen kommer vi att behandla beställningen som annullerad och meddela dig skriftligen.

Priset på alla produkter inkluderar moms, men exkluderar fraktkostnader och tullavgifter.

____________________________________________

LEVERANS

För fullständig information om vår frakttjänst, leveransplatser och kostnader, se vår frakt- och kostnadsinformation.

Inom Storbritannien och Europa skickas våra paket via Fedex.

Vi ansvarar inte för eventuella förseningar orsakade av transportören. Ytterligare tullavgifter och skatter kan tas ut av logistikföretaget. För mer information, vänligen kontakta ditt lokala tullkontor eller fraktbolag.

När ditt paket har skickats får du ett bekräftelsemail med leveransdetaljer och information om hur du spårar din beställning.

Alla leveransdatum och tider som visas är vägledande. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att möta dem, kommer vi inte att hållas ansvariga om vi inte gör det.

Vi kommer att meddela dig om vi inte kan leverera dina varor inom den tid som anges på webbplatsen på grund av vårt fel. I ett sådant fall kommer vi att ge dig möjligheten att antingen vänta på produkterna eller avbryta din beställning och få full återbetalning.

Vi rekommenderar starkt att du inte anlitar installatörer förrän din beställning har levererats och inspekterats av dig. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella tredje parts kostnader eller avgifter som du ådrar dig på grund av utebliven leverans av en beställning eller beställningar som inte har inspekterats vid leverans.

Vi kan inte behandla beställningar och skicka på helgdagar eller söndagar i Storbritannien.

Alla beställningar kommer att levereras till samma adress och med en försändelse.

Vi vill se till att allt är okej med din beställning, så kontrollera den noggrant vid mottagandet och meddela helst vår kundtjänst inom 24 timmar via e-post om några produkter saknas eller är skadade. Att meddela oss inom denna tidsram gör det lättare att undersöka och vi kan ordna med en ersättning eller återbetalning om det behövs.

____________________________________________

BYTE OCH RETUR

För vår retur- och bytespolicy, klicka här..

____________________________________________

ANSVAR

Med undantag för de åtgärder som anges i vårt avsnitt för utbyte och retur, om någon produkt som vi levererar visar sig vara skadad eller defekt, kommer vi antingen att göra om den eller erbjuda en återbetalning.

Om vi inte kan fullgöra våra skyldigheter enligt avtalet på grund av omständigheter utanför vår kontroll, eller om vi levererar en produkt som är skadad eller defekt, kommer vi under inga omständigheter att ta ansvar för något anspråk på utebliven vinst eller någon speciell eller följdförlust, skada eller kostnad.

____________________________________________

BARN

Vi säljer inte våra produkter till barn. Endast personer över 18 kan lägga en beställning på hemsidan.

____________________________________________

ANDRA VIKTIGA VILLKOR

Vår webbplats och dess innehåll, och alla kontrakt som härrör från dess användning, ska styras av och tolkas i enlighet med.

Om du inte är nöjd med ditt köp, vänligen kontakta vår kundtjänst.