Prisberäknare för tapeter

Vi har tre typer av material för dig. Ekonomi, Standard, Deluxe. Läs mer nedan

PRISBERÄKNARE FÖR TAPETER

För att beräkna priset på tapeter för ditt rum, vänligen specificera den önskade kvadratytan samt andra relevanta egenskaper. Vi garanterar att du får det faktiska priset inklusive eventuella rabatter.
Ange mått Mät bredden och höjden på väggen och specificera parametrarna. ?
Välj leveransland
0 .00 Kr
0 .00 Kr
Material
Detta alternativ är lämpligt för dem som vill spara pengar och är säkra på att väggarna är helt plana. På grund av materialets låga densitet kan små ojämnheter och sprickor uppstå på tapeten efter limningen.
Detta är en non-woven vinyltapet. Alla bilder kommer att framstå väldigt bra, med skarp och ljus bildåtergivning. Tapetens tredimensionella struktur bidrar till att dölja mindre ojämnheter på väggen.
Detta är en vinyltapet som inte är vävd och som har en extra skyddande beläggning. Tät textur, motståndskraftig mot mindre skador med bästa färgåtergivning och färgmättnad.
Tapetens yta är täckt av små eleganta glitter som skimrar i ljuset. Den är perfekt för ljusa rum och döljer ojämnheter i väggen.
Lim
Du kan effektivisera processen genom att inkludera lim i din beställning. Limmet är noggrant utvalt för det material du har valt
Totalt pris:
0 .00 Kr