Användarvillkor för UWALLS

 

INFORMATION OM OSS

Impressum

Företagets fullständiga namn: KLW Sp. z o.o.

41A/8 Kielecka -gatan

02-530, Mazowieckie Voivodship, Warszawa

Polen

NIP: 9223057591

Tel: +48 22 209 89 86

e-mail: [email protected]

Bankuppgifter:

PKO Bank Polski S.A.

 PL05 1020 5356 0000 1802 0224 8557

SWIFT: BPKOPLPW

Registrering/registreringsmyndighet:

district court of lublin-east in lublin with its seat in swidnik, vi business division of the national court register:

KRS 0000719719

REGON 369528293

VAT ID: PL9223057591

Nedan hittar du information som beskriver villkoren under vilka vi tillhandahåller våra produkter och tjänster. Genom att köpa någon av produkterna på uwalls.se eller använda vår sida samtycker du till att vara bunden av dessa villkor.

För att kontakta oss, maila oss på [email protected]

____________________________________________

ANVÄNDARVILLKOR FÖR WEBBPLATS

 

Vänligen läs villkoren noggrant eftersom du genom att surfa och använda denna webbplats bekräftar att du accepterar dem. Du kan skriva ut dessa villkor om du vill behålla en kopia. Vår integritetspolicy anger hur vi kommer att behandla information om dig och är också en del av dessa villkor.

Om du gör en beställning på denna webbplats kommer ditt köp att omfattas av våra användarvillkor.

Om du är en konsument kommer ingenting i dessa villkor att påverka dina lagstadgade rättigheter, och om någon av dessa villkor befinns vara olaglig, ogiltig eller omöjlig att verkställa enligt lag, kommer den att tas bort från dessa villkor, men de återstående villkoren kommer att finnas kvar. i kraft och fortsätta åtgärderna.

____________________________________________

ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN

Vi vill att du ska vara så bekväm som möjligt med vår webbplats. Därför rekommenderar vi att du använder den senaste versionen av webbläsarna Google Chrome eller Safari. Du kan använda andra webbläsare för att komma åt vår webbplats, men vi kan inte garantera din upplevelse eller säkerhet när du använder webbläsare som vi inte stöder.

Vi rekommenderar också att du uppdaterar din webbläsarversion samt din enhets operativsystem för att få de senaste säkerhets- och prestandauppdateringarna.

____________________________________________

ÅTKOMST till WEBBPLATS

Vi förbehåller oss rätten att när som helst revidera denna webbplats eller dra tillbaka åtkomsten till delar av eller hela den. Vi kan också komma att ändra dessa villkor från tid till annan, så du bör kontrollera dem regelbundet eftersom du kommer att vara bunden av eventuella ändringar nästa gång du besöker webbplatsen.

____________________________________________

INFORMATIONENS RIKTIGHET

Även om vi har vidtagit rimliga åtgärder för att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt och uppdaterad, bör du inte lita på den eftersom den endast tillhandahålls för din information. Vi lämnar inga garantier (varken uttryckliga eller underförstådda) med avseende på materialet på webbplatsen och tar inget ansvar (i varje fall i den utsträckning som lagen tillåter) för riktigheten, fullständigheten, valutan och tillförlitligheten av all information som finns på denna webbplats.

____________________________________________

VÅRT ANSVAR

Materialet som visas på denna webbplats tillhandahålls utan garanti av något slag och vi ska inte hållas ansvariga för:

● ekonomiska förluster (som förlust av inkomst, data, vinster, kontrakt, affärer eller förväntade besparingar)

● affärsförluster eller kostnader

● förlust av goodwill eller anseende

● följdförlust eller skada

som härrör från din användning av eller användning av webbplatsen (exklusive eventuella anspråk som härrör från alla köp du gör som regleras av våra försäljningsvillkor).

____________________________________________

VIRUS OCH HACKING

Vi kan inte garantera hastigheten eller säkerheten för denna webbplats och vi är inte ansvariga eller ansvariga gentemot dig för förlust eller skada på din datorutrustning, programvara eller data som är ett resultat av närvaron av virus, buggar, trojanska hästar eller annat tekniskt farligt material som kan infektera din dator som ett resultat av att du använder denna webbplats.

____________________________________________

LÄNKAR PÅ VÅR WEBBPLATS

Om denna webbplats innehåller länkar till andra webbplatser eller resurser från andra tredje parter, tillhandahålls dessa endast för din bekvämlighet. Vi kontrollerar inte innehållet på dessa webbplatser eller resurser och är inte ansvariga för dem eller för någon förlust eller skada som kan uppstå från din användning av dem.

____________________________________________

UPPHOVSRÄTT

Upphovsrätten till all webbdesign, text, grafik, deras val och arrangemang, och alla programvarukompilationer, underliggande källkod, programvara och allt annat material på denna webbplats ägs av oss.

Du kan ladda ner och skriva ut utdrag från denna webbplats om du vill behålla en kopia eller för administrativa ändamål, förutsatt att du inte ändrar något material och behåller upphovsrättsmeddelandet, och förutsatt att du inte använder webbplatsen för kommersiella ändamål eller inte dra nytta av det. All annan användning av materialet på denna webbplats är strängt förbjuden utan vårt skriftliga medgivande i förväg.

____________________________________________

JURISDIKTION

Denna webbplats, allt dess innehåll och alla kontrakt som uppstår till följd av dess användning ska styras av och tolkas i enlighet med.